Pasulj sa svinjskim mesom

12/10/2017
"Čim u najekskluzivnijim restoranima nemaju na meniju pasulj sa svinjetinom, onda nećemo ni da idemo tamo, uopšte!"
Priprema20 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno140 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano200
  • Pregledi tokom meseca200
  • Pregledi tokom desmice10
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • svinjetina - 1 kg
  • pasulj - 500 g, krupniji, može i crveni
  • paprika - 1 komad, suva
  • luk - 1 glavica ili 1 struk praziluka
  • biber - sveže mleven po ukusu
  • so - po ukusu
  • aleva paprika - 1 kašika
  • nana - 1 kašika, suva
  • čubar - 1 prstohvat
  • ljuta paprika - 1 komad, po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Potopite pasulj prethodne večeri u vodu. Sledećeg dana ga stavite u novu vodu da se kuva.

Čim pasulj omekša, dodajte malo ulja i sitno naseckani luk.

Svinjsko meso naseckajte na zalogaje i lagano ga upržite.

Meso dodajte nakon luka, zajedno sa izmrvljenom paprikom, biberom i alevom paprikom i posolite po ukusu. Dodajte nanu i čubar.

Skuvajte pasulj i po želji spustite u njega jednu ljutu papriku.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija