Punjena kokoška

16/10/2017
"Punjena kokoška je prava kulinarska klasika, koju sa zadovljstvom pripremamo sa povodom ili bez njega "
Priprema25 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno65 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano474
  • Pregledi tokom meseca21
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite kokošku. Posolite je spolja i iznutra. Natrljajte uljem.

Operite i očistite iznutrice. Dinstajte ih sa pirinčem, začinjene solju.

Dodajte iseckan peršun i pečurke.

Napunite kokošku smesom i zašijte otvor. Pospite sokom od limuna i premažite medom.

Pecite dok ne bude gotova i dok se ne dobije zlatna korica.

Za garnirung dodajte dinstani krompir sa maslacem i mirođijom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti