Paj sa bundevom i suvim voćem

27/10/2017
"Gosti će zinuti kad vide izgled i miris ovog paja od bundeve "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano508
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštenu bundevu isecite na komade veličine 2 cm i poređajte u pleh prečnika 20 cm. Prelijte rastopljenim maslacem i pospte šećerom.

Stavite u prethodno ugrejanu rernu na 200 stepeni i pecite 30 minuta dok bundeva ne omekša.

Posebno umutite jaja sa šećerom na mekan krem, dodajte prosejano brašno, pomešano sa šećerom, promešaje.

U pleh rasporedite prethodno oprano suvo voće i rasporedite smesu od jaja odozgo - ravnomerno. Vratite u pleh i pecite oko 20 minuta ili dok ne bude gotovo.

Izvadite i okrenite paj pažljivo, pospite sa malo šećera u prahu.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti