Šupla iz grada Razloga

31/10/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1540
"Klasika iz makedonskih krajeva. Omiljeni doručak i u jugozapadnoj Bugarskoj. Ove je jedan veoma star recept, koji se prenosi sa kolena na koleno!"
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 148
  • Pregledi tokom meseca46
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Umutite jaje sa malo vode i postepeno mu dodajte prosejano brašno i so, pa promešajte.

Treba da dobijete testo, koje je malo gušće od testa za palačinke.

Prebacite ga u prethodno nauljenu tepciju, pa dodajte maslac i izmrvljeni sir.

Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne porumeni.

Po želji, možete posuti i malo rendanog kačkavalja.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija