Pileći bataci sa žutim pirinčem, kukuruzom i šargarepom

06/11/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4198
"Tajna dobrog ukusa hrane je u malim detaljima i marljivosti kuvara "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 026
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Posolite i biberom pospite batake. Propržite ih dok ne dobiju zlatastu boju. Izvadite i u istoj masnoći prodinstajte luk, šargarepu i pirinač.

Promešajte dobro i sipajte smesu u posudu za pečenje. Nalijte bujon, dodajte kukuruz i kurkumu.

Posolite i poređajte batake preko pirinča. Pecite na 200 stepeni 35-40 minuta.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti