Janine pitice

08/11/2017
"Koliko treba da budeš poseban, da bi ovakve apetitne pitice nazvali tvojim imenom "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije14
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano944
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pripremite nadev. Izmrvite sir i pomešajte ga sa jajetom, mlekom, sodom i uljem.

Uzmite jednu koru i savijte je po dužini tako da se dobije pravougaonik. Pospite nadevom i ponovo savijte po dužini. Počnite da uvijate koru sa jedne strane na male trouglove dok ne stignete do kraja.

Tako uradite i sa ostalim korama i nadevom (ostavite malo za posipanje). Poređajte pitice u namazan pleh. Pospite ih sa preostalim nadevom i stavite kockice maslaca.

Pecite na 200 stepeni oko 30 minuta ili dok ne dobiju zlatnu boju. Izvadite ih iz rerne i poprskajte sa malo hladne vode (ako želite da ostanu hrskave, propustite ovu proceduru).slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti