Prolećni kiš sa gorgonzolom

08/11/2017
"Kulinarski doživljaji iz Francuske - prolećni kiš jedinstvenog ukusa "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano155
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Propržimo i izdinstamo u maslinovom ulju očišćen i isečen spanać i mladi luk. Posolimo.

U posudi umutimo jaja sa mlekom. Dodajemo 2/3 mrvljenog sira, sitan sir i dinstano povrće. Dobro promešamo.

Namažemo mali pleh rastopljenim maslacem i sipamo smesu. Pečemo dok ne bude gotovo. Pre nego što izvadimo iz rerne posipamo gorgonzolom i sačekamo dok se ne rastopi. Serviramo sa kiselim mlekom po želji.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija