Svinjetina sa kiselim kupusom i pavlakom

10/11/2017
"Magija u kuhinji - sakupite ova tri naizgled jednostavna sastojka i pripremite jelo božanstvenog ukusa "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano85
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U posudu sipajte meso isečeno na kockice. Dodajte začine i ostavite meso na 1 sat u frižideru.

Skuvajte kiseli kupus dok ne omekša. U tiganju ugrejte ulje i pržite meso dok ne dobije zlatnu boju. Izvadite ga u posudu i pokrijte.

U istom tiganju propržite sitno iseckan luk. Dodajte beli luk i alevu papriku (pazite da ne zagori). U odgovarajući pleh sipajte kuvani kupus. Dodajte luk i meso.

Lepo promešajte da se dobro pomeša. Stavite pleh u rernu na 200 stepeni, sipajte malo vode i kuvajte oko 35 minuta.

U posudu sipajte pavlaku i u njoj rastvorite brašno. Sipajte smesu u pleh, promešajte i vratite u rernu na još 5-6 minuta.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija