Krompir u vatrostalnoj posudi

25/11/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3771
"Toliko lako, toliko ukusno "
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 759
  • Pregledi tokom meseca151
  • Pregledi tokom desmice7
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • krompir - 1 kg
  • luk - 2 glavice
  • ulje - pola šolje
  • biber - 1 kašičica
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštimo, operemo i isečemo krompir na krugove.

Očistimo luk, sečemo ga na krupno. U odgovarajućoj posudi pomešamo krompir, luk i ulje.

Solimo prema ukusu i mešamo s biberom. Sipamo u vatrostalnu posudu i zapečemo jelo u jakoj rerni.

Po želji dok je krompir topao, posipamo ga narendanim kačavaljem i zelenišem.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti