Doručak venac od suvog hleba

25/11/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4198
"Baka ne baca ništa, baka kuva ukusno šta god da je "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano21 060
  • Pregledi tokom meseca704
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ne bacajte suvi hleb, od njega se sprema čudesan doručak.

Namaže se svaka kriška hleba maslacem i posipa sa malo šarene soli. Poređaju se u posudu za pečenje kao venac, tako da je hleb blago preklopljen.

Kobasica se seče na krugove i na svaku krišku se stavljaju po dva parčeta.

Opere se paradajz i iseče na polumesece. Na svaku krišku hleba stavljaju se po dva parčeta, a preko njih pločice kačkavalja.

Posipa se origanom.

Umute se jaja u posudi, dodaje se namrvljen sir i malo narendanog kačkavalja. Kašikom se jajčanom smesom preliva svaka kriška. Završava se s malo narendanog kačkavalja.

Peče se u zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne bude gotovo!

Servira se sa povrćem i jogurtom!

Prijatno!slični recepti ovde

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti