Sočne šnicle sa sirom

29/11/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4198
"Ovo je nešto specijalno, što ne može da prođe bez čaše dobrog vina"
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 883
  • Pregledi tokom meseca55
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Izaberite 4 krhke šnicle od svinjskog vrata bez kostiju. Zapržite ih u zagrejanom ulju dve po dve u tiganju po 4 minuta, okrećući ih da se zarumene s obe strane.

Stavite ih u posudu za pečenje i pospite s malo soli, karija i bibera. Preko svake šnicle stavite po krišku plavog sira, sušen paradajz u maslinovom ulju i po dve kriške mocarele.

Prelijte jednim pakovanjem pavlake, pogodnom za termičku obradu i stavite po 1-2 mlada struka sveže majčine dušice preko šnicli.

Odozgo pospite uljem u kome se pržilo meso.

Stavite šnicle u zagrejanu rernu na 220 stepeni. Ostavite da se kuva 15-20 minuta dok se sir blago ne zapeče.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti