Šnicle u vatrostalnoj posudi

04/12/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicPočetnik1835
"Iako je fotografija autorke malo neuspešna, ove šnicle sa kiselim krastavčićima i topljenim sirom se spremaju mnogo lako i mnogo su ukusne"
Priprema30 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno110 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano279
  • Pregledi tokom meseca279
  • Pregledi tokom desmice46
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečene šnicle istucamo i začinimo solju i biberom. Kisele krastavčiće sečemo na kružiće, kačkavalj narendamo, a topljeni sir sečemo na parčiće.

U vatrostalnoj posudi počinjemo da ređamo šnicle, na njih stavljamo kisele krastavčiće, topljeni sir i posipamo kačkavaljem.

Tako ponavljamo dok se ne istroše šnicle, završavajući kačkavaljem odozgo. Sipamo oko 200 ml vode, stavljamo poklopac na posudu i stavljamo u rernu da se peče na 200 stepeni bar 60 minuta.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija