Posni kiseli kupus

13/12/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3733
"Posno? Kupus? Bez šnicli? Da, probali smo i mnogo nam se sviđa "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 530
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kiseli kupus - 1 glavica
  • paradajz - 2 komada
  • paradajz pire - 3 kašike
  • ulje - 4 kašike
  • aleva paprika - 1 kašika
  • biber - 2 prstohvata
  • so
  • čorba od kupusa - 1 šolja
  • voda - 1 šolja
* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo kiseli kupus na sitno u posudu za pečenje. Operemo i isečemo i paradajz na sitno, dodajemo paradajz pire, ulje, alevu papriku i biber.

Dobro promešamo, probamo za ukus i ako je neophodno dodajemo so. Dodajemo čorbu od kupusa i običnu vodu iz česme.

Dobro promešamo i stavljamo posudu u rernu i pečemo dok ne bude gotovo.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti