Punjena pečena pastrmka

20/12/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3733
"Postoji li ukusniji način za pripremu pastrmke "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 355
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom desmice7
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite i osušite pastrmke i začinite ih spolja i iznutra sa solju i biberom.

Od sredine kriški hleba napravite mrvice. U hlebne mrvice dodajte iseckane na sitno paradajz i masline, orahe i malo začina za ribu.

Mešajući dodajte i malo maslinovog ulja. Punite ribu većim delom ove smese. Poređajte u namašćenu posudu za pečenje postavljenu aluminijumskom folijom.

Preko pastrmke napravite po 2-3 proreza u koje treba da stavite po krišku limuna. Rasporedite preostalu smesu odozgo i stavite ribe da se peku 20-2 minuta ili dok pastrmke ne budu potpuno gotove.

Punjenu pečenu pastrmku poslužite sa malo iseckane sveže mirođije.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti