Čizkejk sa slatkom od ribizli

27/12/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3225
"Legenda tvrdi, da je ovaj kolač najukusniji drugog dana, ali kod nas nikad nije izdržao toliko dugo!"
Priprema25 min.
Ukupno25 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano84
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite pavlaku sa maskarponeom, krem sirom i šećerom u prahu pomoću miksera u vazdušast krem.

Nakon toga dodajte sitan sir i pažljivo promešajte, bez miksera da se zadrži loptasta konzistencija. Rastvorite želatin prema uputstvu na pakovanju i dodajte ga u krem.

Sipajte gotovu smesu u silikonski kalup. Namažite jedan tanak sloj slatka od ribizli.

Namrvite keks u prah. Dodajte istopljen maslac, dodajte ga u namrvljen keks i mešajte dok ne dobijete testo, Rasporedite ga preko smese od pavlake i ohladite kalup 6-7 sati.

Pre serviranja potopite kalup na kratko u vrelu vodu i okrenite pomoću tanjira. Prelijte čizkejk slatkom od ribizli.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija