Prženi hrskavi oslić

29/12/2017
"Ono što je isprženo obavezno treba da bude hrskavo, da li se slažete?"
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije12
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 349
  • Pregledi tokom meseca88
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite i operite ribu. Posolite je i ostavite da odstoji nekoliko sati.

Gotovu ribu isperite čistom vodom i osušite.

Zagrejte ulje za prženje u odgovarajućem tiganju.

Sipajte brašno u tanjir, uvaljajte svako parče i ispržite u masnoći dok ne postane zlatasto sa obe strane. Ocedite na papiru.

Servirajte oslić sa odgovarajućom salatom ili garnirungom i parčetom limuna.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti