Vinski kebap sa pečurkama i paprikama

30/12/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4201
"Svinjsko meso koje se topi u ustima i sosić, koji bi da pojedeš do poslednjeg zalogaja, nije ni čudo da je recept toliko popularan "
Priprema30 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno80 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano101
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo dobro meso i isečemo ga na zalogaje. Zapržimo blago oko 5-6 minuta.

Izdinstamo luk i svinjskoj masti, dodajemo mu isečene šargarepu, pečene papričice i papriku.

Ostavljamo tako i nakon što se zaprže dodajemo alevu papriku, paradajz, vino, konzervisane pečurke i ostale začine.

Dodajemo u meso svo povrće, vodu i još malo vina. Poklapamo i ostavljamo jelo da se kuva na tihoj vatri.

Ako ne želite da bude više sosa, ostavite da uvri voda i da se zgusne. Serviramo dok je još toplo.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti