Čahohbili sa svinjskim mesom

02/01/2018
"Odličan specijalitet sa svinjskim mesom, koji nemamo strpljenja da probamo "
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano123
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 500 g
  • luk - 2 komada, srednje veličine
  • paradajz - 2 komada, veliki
  • pasta od paradajza - 2 supene kašike
  • ulje - 1/2 šolje
  • so
  • šećer - 1 kašičica
  • peršun
  • celer
  • beli luk - 3 čena
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite svinjsko meso na komade. Ugrejte ulje u posudi sa debelim dnom. Stavite meso i pržite dok ne omekša.

Oljuštit i isecite luk i čenove belog luka krupnije. Kad meso pusti sok, dodajte isečeni luk i beli luk. Kuvajte 5-6 minuta uz neprestano mešanje.

Oljuštite paradajz i isecite na krupnije komade. Dodajte ih u meso, zajedno sa pastom od paradajza. Smanjite vatru, poklopite i kuvajte dok meso ne omekša, jelo mešajte s vremena na vreme. Začinite solju i dodajte šećer.

Prilikom serviranja pospite iseckanim peršunom i listovima celera.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija