Pašteta od pečenog patlidžana

05/01/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3055
"Pripremite mnogo kriški, jer nećete moći da prestanete da jedete, dok se ne potroši "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano205
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Patlidžan se ispeče ravnomerno sa svih strana i odmah nakon toga se potapa u hladnu vodu da sačuva svoju svetlu boju.

Oljušti se i samelje u mlinu za meso ili blenderu. Stavlja se u gazu i okači se da se ocedi.

Nakon što se izvadi iz gaze, pomeša se sa majonezom, sirom, orasima, istucanim belim lukom i solju i dobro se promeša.

Pašteta se servira za mazanje kriški.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija