Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Kajgana»Kajgana sa viršlom, pečurkama i parmezanom

Kajgana sa viršlom, pečurkama i parmezanom

Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova
Autor
2k5075k442
Kajgana sa viršlom, pečurkama i parmezanom
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 4
05/01/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
2
"Malo parmezana će ovu kajganu pretvoriti u pravu kulinarsku magiju"

Potrebni sastojci

  • viršle - 2 komada
  • jaja - 6 komada
  • pečurke - 6 - 7 komada
  • ulje - za prženje
  • so
  • parmezan - za posipanje
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke očistite i isecite na komadiće. Propržite ih u zagrejanom ulju, dok ne omekšaju.

Isecite viršle na komadiće i dodajte ih pečurkama.

Kada počnu da dobijaju braon boju, razbijte jaja /jedno po jedno, u posebnu činiju/ i dodajte ih pečurkama i viršlama.

Neprestano mešajte dok jaja ne budu gotova. Posolite.

Kada je sve gotovo, preko posipajte parmezan.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: