Bistra supa sa pačetinom, pirinčem i celerom

10/01/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Bez zaprške, bez tajni - najukusnija bistra supa od pačijeg mesa "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano118
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pačetinu dobro operite i stavite u posudu za kuvanje sa hladnom vodom. Ostavite meso da se kuva, ali je potrebno da sklanjate penu.

Kada meso u potpunosti omekša, izvadite ga. Deo mesa sitno iseckajte i vratite u supu.

Sitno iseckajte šargarepu, celer i luk. Dodajte ih supi.

Kada skuvate povrće, dodajte pirinač i fidu. Čim je pirinač gotov, dodajte narendan paradajz.

Ostavite supu da se kuva još 15-20 minuta. Nakon toga isipajte u činije i dodajte peršun i biber.

U posebnu činiju narendajte ren sa sirćetom i servirajte ga sa supom.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti