Pečeno pile na marokanski način

11/01/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj185124
"Prepoznaćete ga po aromi, a zbog ukusa ćete ga zavoleti "
Priprema25 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno105 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 162
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pile isecite na pola, pa zatim ga isecite na manje komade. Luk ispasirajte zajedno sa belim lukom, začinima i solju.

Dodajte maslac i napravite gladak namaz.

Pile dobro premažite dobijenom smesom i ostavite da se ohladi 1-2 sata. Zagrejte rernu na 200 stepeni.

Stavite pile u tepsiju, poprskajte sokom od limuna i pecite 60-80 minuta.
Poslužite sa garnirom po izboru.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija