Svinjske vratne šnicle na roštilju

15/01/2018
"Ukusne šnicle se po mirisu poznaju A ove su bukvalno odlične "
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano53
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske vratne šnicle - 4 komada
  • maslinovo ulje - 2 supene kašike
  • crno vino - 50 ml
  • sok od pomorandže - 50 ml, sveže isceđen
  • vegeta - 1 supena kašika
  • biber - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

Operite šnicle ostavite ih da se ocede od vode.

U posudi pripremite marinadu, pomešajte maslinovo ulje, crveno vino, sveže isceđen sok od pomorandže, vegetu i biber.

Natopite šnicle u dobijenu marinadu i ostavite ih da odstoje oko dva sata u njoj.

Namažite roštilj mašću i ugrejte ga.

Odozgo poređajte šnicle i pecite oko 15 minuta, nakon toga ih okrenite i pecite sa druge strane još oko 10 minuta ili po vašem ukusu.

Servirajte tople.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija