Prženi praziluk sa jajima

22/01/2018
"Jesenje-zimska klasika, koja se tradicionalno servira sa domaćim crnim vinom "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 861
  • Pregledi tokom meseca109
  • Pregledi tokom desmice39
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • praziluk - 2 struka
  • jaja - 4 komada
  • ulje - 3 supene kašike
  • so - po ukusu
  • aleva paprika - tucana, za posipanje
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite praziluk i isecite ga na komade po oko 3 cm.

Pržite ga u teflonskom tiganju u ugrejanom ulju, mešajte s vremena na vreme.

Prelijte umućenim jajima, posolite i kuvajte dok se jaja ne stegnu.

Prilikom serviranja pospite tucanom paprikom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti