Pirinač iz rerne sa pečurkama i maslinama

24/01/2018
"Naš omiljeni pirinač bez mesa, koji, skoro pa može da nas natera da zaboravimo šnicle, rekli smo skoro "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano420
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ugrejte pleh u rerni i sipajte mast. Stavite očišćenu šargarepu i luk, iseckan na komadiće.

Kuvajte 5 minuta. Dodaje oprane i očišćene pečurke. Dodajte oprani pirinač, masline i 2 šolje tople vode.

Začinite solju i biberom. Kuvajte dok pirinač ne omekša i dok jelo ne ostane na masti.

Pospite iseckanim peršunom pre serviranja.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija