Jedinstvena džigerica iz rerne

25/01/2018
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj91811
"Specijalno za gurmane, koji uvek traže najukusnije jelo "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano672
  • Pregledi tokom meseca26
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očišćenu džigericu malo zapeći na tiganju.

Pečurke malo upržiti, pa nakon toga u istom tiganju upržiti luk, nasečen na polumesece, i posle staviti zajedno džigericu, luk i pečurke, preliti pavlakom i, ukoliko je neophodno, dodati i malo vode.

Posoliti i pobiberiri, pa peći na 220 stepeni.

Na kraju posuti kačkavaljem i zapeći.

Prijatno... :)slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti