Pirinač iz rerne sa pečurkama i šargarepom

03/02/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Lake ideje za zauzete domaćice sa provereno ukusnim rezultatom "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano837
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pirinač - 1 šolja
  • pečurke - 300 g
  • šargarepa - 2 komada
  • luk - 1 glavica
  • ulje - 1/2 šolje
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Prodinstajte luk, koji ste iseckali na komadiće, sa uljem u rerni. Dodajte iseckanu šargarepu i pečurke.

Dobro operite pirinač vodom i dodajte ga povrću.

Neka se sve dinsta oko 5 minuta u dobro zagrejanoj rerni, pa promešajte s vremena na vreme.


Posolite i pobiberite i sipajte 2 šolje tople vode. Neka se sve sprema dok pirinač omekša i neka upije tečnost.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti