Svinjetina sa pečurkama i pirinčem iz rerne

09/03/2018
"Prosto, jednostavno za pripremu i ukusno - neka vam je slatko!"
Priprema25 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno75 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano321
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U velikom tiganju propržite luk, šargarepu i pečurke. Dodajte meso isečeno na komade srednje veličine. Propržite i njega.

U nekoliko voda operite pirinač i sipajte ga u druge sastojke i takođe propržite. Nakon toga pospite čubrom.

Sve to stavite u pleh i prelijte toplom vodom.

Pecite dok ne bude gotovo. Odnos pirinča i vode je 1:3.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti