Miš-maš na seoski način

17/03/2018
"Miš-maš koji ćemo pojesti do poslednjeg zalogaja, a nakon toga ćemo potrljati tanjir!"
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 849
  • Pregledi tokom meseca47
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • jaja - 8 komada
  • maslac - 60 g ili ulje
  • paradajz - 4 komada, zreo
  • paprike - 7 - 8 komada
  • luk - 1 glavica
  • sir - 150 - 200 g
  • peršun
  • so
  • biber - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Iseckani luk izdinstajte u masti. Dodajte pečene, oljuštene i isečene paprike.

Čim se paprike proprže dodajte oljušten i sitno iseckan paradajz. Dinstajte jelo dok tečnost potpuno ne ispari.

Onda dodajte mrvljeni sir, sitno isckan peršun i jaja, prethodno umućena sa malo soli.

Pržite uz neprestano mešanje dok se jaja ne stegnu. Miš-maš servirajte topao, posut sa malo bibera.slični recepti ovde

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti