Tikvice punjene sirom i kačkavaljem

19/03/2018
"I samo kada se setimo koliko su ukusne, odmah poželimo da imamo bar dva stomaka "
Priprema40 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 879
  • Pregledi tokom meseca194
  • Pregledi tokom desmice7
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U posudu sipamo jaja i promešamo ih, dodajemo sir (izgnječen), začine po ukusu i čeri paradajz, sitno iseckan.

Nakon toga, oprene i očišene tikvice prepolovimo i izvadimo unutrašnjost da izgledaju kao čamci.

Izgnječimo deo unutrašnjosti tikvica i stavljamo ih u posudu, u ostale sastojke, nakon toga ih punimo. Tikvice poređamo u namazan upleh i sipamo sva prsta vode.

Pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 200 stepeni oko 30 minuta. 5 minuta pre nego što ih izvadimo, pospemo kačkavaljem.

Prijatno! ☺slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija