Pileće džigerice sa belim vinom iz rerne

02/04/2018
"Dobri prijatelji se poznaju po tome da te uvek zovu kada prave ukusne pileće džigerice sa belim vinom iz rerne "
Priprema10 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno55 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano116
  • Pregledi tokom meseca28
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće džigerice potopite u posdudu sa vodom na pola sata. Ocedite iz vode, osušite i uvaljajte u brašno, pomešano sa biberom.

Uvaljane džigerice poređajte u sredinu pleha, u koji ste sipali malo ulja.

Oko njih poređajte luk, isečen na polumesec, i posoljen. Sipajte belo vino i stavite jelo da se peče u rerni na 200 stepeni.

Kad se džigerice dobro ispeku sa jedne strane, okrenite ih da se zapeku sa druge, a luk promešajte.

Kad budu gotove, poolite ih da bi ostale mekane i krte. Servirajte posute sitno iseckanim svežim peršunom.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija