Ukusni pileći filei sa kornfleksom i lukom iz rerne

07/04/2018
"Hrskavi i veoma ukusni, i to bez pečenja "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano202
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom desmice7
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite pileći file na žilijen ili tanke, ravne filee. Začinite ih izmrvljenim bujonom i soja sosom, ostavite ih tako bar a pola sata. Možete ostaviti celu noć u frižideru.

Isecite luk na kriške i poređajte na tanjir ili pleh sa maslinovim uljem i biberom.

Pripremite filee, prvo svako parče uvaljate u brašno, pomešano sa biberom, posle u umućena jaja sa pivom, i na kraju u kornfleks.

Poređajte ih na luk i pecite u rerni dok ne dobiju zlatnu boju. Servirajte sa mlečnim sosom sa belim lukom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti