Svinjska džigerica u maramici s prazilukom

09/04/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3771
"Krhka i aromatična - tajna je u maramici "
Priprema30 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno80 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano205
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite džigericu i isecite na male kocke, pospite solju, čubrom, ljutom alevom paprikom i promešajte.

Isecite praziluk na sitno i dodajte u džigericu, dobro ih promešajte i ostavite oko 30 minuta da se začine.

Raširite maramicu na radnoj površini ili stolu i isecite na kvadrate. U svaki kvadrat od maramice stavite aromatičnu smesu, uvijte na unutra sa obe strane i uvijte u čvrstu rolnu.

Tako oblikovane paketiće od džigerice sa prazilukom pecite na roštilju ili grilu. Ako ne raspolažete s njima, možete da ih ispečete i u posudi za pečenje koju ste prethodno namazali uljem.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti