Lagana jagnjeća supa

10/04/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3455
"Super ukusna i veoma laka za pripremu jagnjeća supa - jedite sa apetitom "
Priprema10 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno130 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano124
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • jagnjeće meso - 800 g
  • luk - 2 - 3 struka, mladi
  • peršun - 1 velika vezica
  • so
  • biber - u zrnu
* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjeće meso se iseče na srednje velike parčiće i stavlja se da se kuva. Tokom kuvanja se neprestano sklanja pena koja se formira.

Kada prestane da se peni dodaje se sitno isečen luk, so i biber.

Ostavlja se da se kuva oko 45 minuta i kada je meso skoro gotovo dodaje se peršun, sitno isečen.

Kuva se još oko 15-20 minuta i gotovo je. Obična i lagana supa, ali ipak veoma ukusna.
slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti