Salsa Verde (zeleni sos)

10/04/2018
"Tajni sastojak za čaroban ukus morskih plodova, povrća i različitih vrsta mesa naziva se Salsa Verde "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano85
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U avanu se istuca beli luk, zajedno sa solju i peršunom. Meša se dok ne postana kao pasta, sipa se maslinovo ulje i isceđen sok od limuna i opet se meša.

Tako napravljen sos (dresing) može da stoji u frižideru nekoliko dana i pogodan je za morske plodove, povrće i meso.

Daje izuzetnu aromu svakom jelu.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti