Maslinovo ulje s tartufom

10/04/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3114
"Gurmansko maslinovo ulje pogodno za najfinija i prefinjena jela "
Priprema5 min.
Ukupno5 min.
Porcije1
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano31
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • maslinovo ulje - 500 ml, mekog ukusa
  • biber - 5 zrna
  • tartuf - 1 komad (oko 5 g)
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite tartuf čistom krpom koja ne ostavlja vlakna.

Isecite ga na veoma tanke šajbne i zajedno sa zrncima bibera stavite u čistu i suvu flašu.

Sipajte maslinovo ulje odozgo, zatvorite dobro flašu i ostavite na nedelju dana na tamnom i prohladnom mestu, protresite je s vremena na vreme.

Kada se maslinovo ulje u flaši potroši može da se dolije sveže maslinovo ulje preko tartufa.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija