Ražnjići iz tiganja

Ražnjići iz tiganja
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
2 / 4
11/04/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
8
"Ugrevajte tiganj i ohladite pivo - danas ćemo slaviti sa ukusnim ražnjićima iz tiganja"

Potrebni sastojci

  • pileće meso - od grudi
  • soja sos - 3 - 4 supene kašike
  • maslinovo ulje - 1/2 supene kašike
  • čeri paradajz - 7 - 8 komada
  • paprike - 1 zelena + 1 crvena
  • pečurke - 8 - 10 komada.
  • luk - 2 glavice
  • biber
  • so - ako želite, dodajte u marinadu
* merne jedinice

Način pripreme

U posudu stavite soja sos i maslinovo ulje. So ne stavljam zato što nam je soja sos dovoljno slan.

Operite i isecite piletinu na zalogaje. Stavite ih u soja sos, promešajte i ostavite jedan sat.

Isecite luk i paprike na kockice. Pečurke isecite na četiri dela, a paradajz na dva.

Uzmite drveni ražnjić i počnite da ređate sastojke, gledajte da ne pritiskate mnogo, nego da ima mali razmak.

Gotove ražnjiće pospite biberom i pecite na gril tiganju sa svih strana, dok ne budu gotovi.

Servirajte sa garnirom po želji.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: