Keks torta sa dr. Oetker pudingom

11/04/2018
"Ne obožavaju samo deca keks tortu, odrasli takođe ne odbijaju 1-2 parčeta "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano109
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • keks za toru - 2 paketa /od 250 g(
  • sveže mleko - 1.5 l
  • puding - 3 kesice /od 50 g/ za kuvanje sa ukusom crne čokolade, dr. Oetker
  • šećer - 12 supenih kašika, kristal
  • instant kada - 1 kesica, 3 u 1
  • bademi - 200 g
  • čajni kolutići - 8 komada
  • trešnje iz slatkog - 8 komada, cele
* merne jedinice

Način pripreme

Prvo prelijte bademe toplom vodom, oljuštite i ispecite. Ostavite da se ohlade i nakon toga napravite listiće ili sameljite krupnije u blenderu.

Pripremite puding prema uputstvu na pakovanju. Rastvorite instant kafu i malo je ohladite.

Na dno odgovarajućeg pravogaonog pleha sipajte deo pudinga i preko poređajte red keksa, potopljenih u kafu. Ponovite proceduru dok ne potrošite sastojke, na kraju završite pudingom.

Preko torte poređajte čajne kolutiće, lagano ih pritisnite i u svaku od njih stavite trešnju.

Tortu obilno pospite pečenim listićima badema i ostavite da se ohladi.

slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti