Zapečeno jelo s bubcima

13/04/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3799
"Zaslužujemo čašu vina za sjajan recept. Probajte ga i podelite "
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano157
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte bubce dok ne budu gotovi čuvajući bujon u kome su se kuvali. Dodajte so i biber koliko volite. U posudi za pečenje u rerni zagrejte maslac i zapržite balgo iseckan beli luk i pečurke isečene na srednje velike parčiće.

Sipajte bubce zajedno sa začinjenim bujonom i uvijte u foliju. Pecite na 200 stepeni dok se bujon ne zgusne i ostane samo toliko da blago prekriva dno posude (kod mene je pečenje trajalo oko sat).

Isključite rernu i iscedite pola limuna, promešajte i ostavite jelo 10 minuta unutra. Narendajte kačkavalj preko toplog jela i servirajte kao meze za belo vino.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti