Raskošni pohovani želuci

16/04/2018
"Šta više treba čoveku - čaša piva, porcija raskošnih pohovanih želudaca i voljena osoba sa kojom da ih podeli "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano322
  • Pregledi tokom meseca35
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileći želuci - 500 g
  • jaja - 2 komada
  • pivo - 1 šolja
  • brašno - 2 supene kašike
  • biber - prstohvat
  • pileći bujon - 1 komad
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operite i isecite želuce - svaki po pola. Stavite da se kuvaju u vodi, skidajte penu koja se stvara.

Dodajte pileći bujon u vodu i kuvajte dok se ne skuva. Umutite jaja sa pivom, brašnom i biberom, treba da dobijete gustu smesu za pohovanje.

Ugrejte ulje, svako parče želuca potopite u smesu za pohovanje i pržite, nakon pohovanja ih stavite na ubrus da se ocedi višak masti.

Servirajte tople sa kriškom limuna.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti