Komorač sa bešamel sosom i rerne

19/04/2018
"Ukusno na italijanski način - neka vam je slatko "
Priprema25 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano68
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo i skuvamo komorač, ali ne skroz, sečemo na kriške i ređamo u pleh, rasporedimo bešamel i malo kačkavalja, ponvo ređamo komorač i sve tako.

Odozgo preijte preostalim bešamel sosom i obilno posipamo kačkavaljem (možete dodati i kašiku parmezana za miris i ukus razume se! ).

Pečemo na 200 stepeni dok se ne zapeče odozgo.

Mmm... ostavljamo da se ohladi, sečemo i serviramo hladno!

Neka vam je slatko!slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti