Pržena boranija

22/04/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Ako je pasulj - onda neka bude pržen, a isto važi i za boraniju "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije1
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano608
  • Pregledi tokom meseca93
  • Pregledi tokom desmice33
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sitno iseckajte luk i šargarepu. U tiganj stavite ulje da se zagreje i propržite luk, a nakon nekoliko minuta i šargarepu.

Malo operite zamrznutu boraniju i stavite je u tiganj sa povrćem. Posipajte so, pa pržite oko 5 minuta i prelijte pilećim bujonom, koliko da ogrezne.

Poklopite tiganj i smanjite temperaturu. Povremeno promešajte. Kda voda ispari, sklonite poklopac, pa neka se sve prži oko 10 minuta.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti