Slani mafini sa pečurkama, korama za pitu i sirevima

29/04/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Brzi mafini za celu porodicu - veoma aromatični i neverovatno ukusni "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije24
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano180
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jaja umutite zajedno sa svežim mlekom, izmrvljenim sirom, rendanim kačkavaljem, dodajte i ulje, brašno, prašak za pecivo i pečurke, koje ste prethodno ocedili.

Dobro ih promešajte.

Kore isecite na trake, a pre toga ih izvadite onako kako su i uvijene u pakovanju, u rolat. Trake treba da budu široke 2 cm. Odvojite kore jednu od druge.

Ne treba da ostanu zalepljene i postepeno ih dodajte smesi, tako da vodite računa da je svaka traka natopljena i da se nije zalepila, a pomoću viljuške ih iscepajte.

Kalupe za mafine premažite maslacem i pecite ih u zagrejanoj rerni oko 30 minuta.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti