Svinjske šnicle sa pečurkama i topljenim sirom u vatrostalnoj činiji

29/04/2018
"Predosećamo da treba da se pripremimo za pravi kulinarski praznik "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano530
  • Pregledi tokom meseca21
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo i isečemo luk na krugove. Poređamo ga po dnu vatrostalne činije.

Odozgo poređamo šnicle, posolimo ih i pobiberimo.

Topljeni sir poređamo preko šnicli, a odozgo pečurke, očišćene i isečene na tanke kriške.

Pospemo sitno iseckanim peršunom, prelivamo belim vinom, a nakon toga i rastopljenim maslacem.

Poklopimo i stavljamo u rernu da se peče dok ne bude gotovo.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija