Šnicle sa pečurkama, topljenim sirom i pavlakom

01/05/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3270
"Ako treba da izaberemo samo jednu vrstu šnicli, koje ćemo jesti do kraja života, to će definitivno biti ove "
Priprema15 min.
Kuvanje85 min.
Ukupno100 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano444
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom desmice9
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Dno i zidovi posude za pečenje se namaste uljem.

Na dno se poređa sloj šnicli, namažu se sa malo senfa. Preko njih se stavlja isečen crni luk, isečene pečurke, parčići topljenog sira.

Posipa se začinima i poliva sa nekoliko kašika pavlake.

Tako se poređa nekoloko slojeva dok se ne potroše sastojci. Sipa se pivo. Posuda se pokriva poklpcem ili folijom.

Peče se 60 minuta na 190 stepeni. Folija se sklanja i peče se još 10-15 minuta.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija