Norveški jastozi u rerni

22/05/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Delikates, koji treba da probate makar jednom u životu "
Priprema15 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano31
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

1. Zagrejte rernu na 200 stepeni i dok se temperatura povišava, beli luk isitnite u avanu, zajedno sa 1 kašičicom krupne soli i peršunom sa malo maslinovog ulja dok ne dobijete namaz. Dodajte i ostalo maslinovo ulje i promešajte.

2. Na dno tepsije posipajte preostalu so i poređajte jastoge. Sipajte vino i rasporedite dobijeni namaz. Po želji, možete poprskati malo maslinovog ulja.

3. Pecite 10 minuta i izvadite ih na veliki tanjir za serviranje sa limunom, isečen na četvrtine.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti