Pohovane tikvice iz rerne

05/06/2018
"Razlog broj 1 da volimo leto - hrskave pohovane tikvice iz rerne "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 315
  • Pregledi tokom meseca3315
  • Pregledi tokom desmice15
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice isecite na štapiće i malo ih posolite, koliko da puste vodu. Ostavite ih na oko 15 minuta i ocedite iz vode.

Umutite jaja sa malo bibera, sipajte brašno u tanjir. U drugi tanjir sipajte gotovu smesu za pohovanje i počnite da pohujete, svaki štapić potopite prvo u brašno, jaja i smesu za pohovanje.

Stavite papir za pečenje u pleh, namažite uljem i poređajte štapiće. Pecite u ugrejanoj rerni na 180-200 stepeni.

Napravite sos tako što izgnječite beli luk i pomešate ga sa majonezom i kiselim mlekom, pospite mirođijom, ako volite. Probajte ove odlične hrskave tikvice i ostaćete očarani.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija