Mariniran pileći file u tiganju

06/06/2018
"Marinirap, pečeš, jedeš - garantovan užitak samo u tri mala koraka "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano259
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U posudi pomešajte ulje, vegetu, beli luk u prahu, majčinu dušicu, origano, so, biber i sok od limuna. Promešajte i dobijenom smesom namažite pileće filee.

Pokrijte posudu folijom i ostavite na 30-40 minutau frižideru da se marinira.

Ugrejte tiganj na vatri, namažite jednom kašikom masti (ulja ili maslinovog ulja).

Piletinu pecite sa obe strane dok ne dobije lepu boju.

Okrenite štipaljkom, nemojte bosti viljuškom da ne bi izašao aromatičan sok.

Servirajte sa garnirungom od kupusa i svežeg krastavca. Sočno i veoma ukusno. Idealno je sa čašom hladnog piva!slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti