Teletina sa pirinčem i spanaćem u rerni

06/06/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3455
"Krhka teletina prolećne arome spanaća i ukusan pirinač "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano218
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U duboku posudu sa uljem stavljate teleće meso, koje ste isekli na kocke i začinite ga solju, šarenim biberom, korijanderom i kuminom. Dinstate, dodajte vino i 2 šolje vode i jedan bujon od povrća.

U drugoj posudi se zaprži pirinač, sitno isečen luk, šargarepe, pečurke isečene na kriške i konzervu paradajza. Doliva se jedna šolja vode, koliko da prekrije smesu.

Promešamo i čim provri, dodajemo bejbi spanać da se izdinsta na kratko.

U posudu za pečenje stavljamo izdinstano teleće meso i pirinač sa spanaćem, drugi bujon i dve šolje vode. Pečemo na umerenoj rerni dok ne bude gotovo.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti