Običan kjopoolu

10/06/2018
"Volimo ukus i aromu kjopoola, najobičnijeg kjopoola, napravljenog sa paradajzom i patlidžanom iz bašte!"
Priprema90 min.
Kuvanje150 min.
Ukupno240 min.
Porcije30
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano70
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite patlidžan i ispecite ga. Još dok je topao oljuštite ga i isecite na sitne parčiće. Istucajte ga u drvenom avanu.

Dodajte mu pečene, oljuštene i samlevene zelene paprike, oljušten i narendan paradajz, kao i sitno isečen peršun. Promešajte dobro, posolite i zagrejte smesu dok ne provri.

Napunite smesu u tegle, zapečatite i sterilišite 90 minuta. Prilikom serviranja kjupulu se začinjava uljem, sirćetom i istucanim belim lukom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti